Top 30 Üçretsiz Blogger Mağazin Ve Web Site Temaları

bedava-blogger-temaları

Blogger muhtemelen web üzerinde aktif olarak çalışan en eski blog platformudur; Google Blogger, 16 yıldan uzun bir süredir milyonlarca blog yazarına ev sahipliği yapmaktadır ve içerik yönetimi platform listesinde halen oldukça istikrarlı bir pazar payı sürdürmektedir. Bir içerik yönetim sistemini çalıştıran tüm bilinen web sitelerinin arasından Blogger, bilinen tüm web sitelerinin% 0.9'unda kullanıldığı web sitelerinin% 1.9'u tarafından kullanılır; teşekkürler W3Techs. Google tarafından yapıldığı için Blogger ile biraz başa çıkabilirsiniz; yüksek güvenlik ve kalite standartlarını bekleyebilirsiniz; diğerleri, içeriği hızlı ve acısız bir şekilde almak için gezinmek kolay blog yazım panosunun keyfini çıkarırken.

Bloglama, son on yılda en çok konuşulan konulardan biri olmuştur ve yalnızca net, küçük ve büyük işletme sahipleri kendi topluluklarını kurmak isteyen bireyler ve yaratıcı yazarlar için değil, bloglamanın harika olduğunu fark etmiştir. ekstra satışlar, serbest pozlama ve genellikle yayınlanmakta olan içerik türünün etrafında topluluk oluşturmak için orta. Bloglamanın yararları, bir tanesini hazırlamak zorunda kaldıkları ve aslında bir tane ayarlamayı sürdürmek zorunda kaldıkları için olumsuzluklardan daha ağır basar. Arama motoru görünürlüğünü ve marka olma olanaklarını artırmak, otorite ve dönüşüm oranı artışı gibi basit ödüllerden blog yazmaya herkes için bir şeyler sunmak gerekiyor.

Google Blogger, kendi blog'unuzu istediğiniz şekilde stilde düzenlemeyi kolaylaştırır, yalnızca başlamak için biraz HTML ve CSS bilmeniz gerekir ve bunun dışında herkes kendi özellerini oluşturabilir Arkadaşlarınızla ve genel olarak topluluğuyla paylaşabilecekleri Blogger şablonları. Büyük şablonlar bulmak bazen kullanılabilirlik olmadığı için değil, popoya biraz acı verebilir, ancak tam tersi - seçebileceğiniz pek çok harika stil ve şablon vardır; doğru olanı bulma süreci Bazen oldukça ezici hissediyorum. Modernize edilmiş ve en güncel özelliklerle, aletlerle ve kod standartlarıyla optimize edilmiş en iyi ücretsiz Blogger şablonlarının bir listesini bir araya getirerek doğru şablon bulma gizemini denemeye ve çözmeye karar verdik. Tema şablonlarının tadını çıkarırken bize katılın, çünkü bunları hiçbir ücret ödemeden doğrudan indirebilirsiniz.

pixel



Pixel, özel ve ticari kullanım için tamamen ücretsiz olan en son Blogger şablonumuzdur. AdSense veya diğer reklamlar gibi reklamları yerleştirmek için çeşitli alanlar ve widget'lar içerir. Bu tema kısa bir süre önce piyasaya sürüldü, ancak ilk iki hafta içinde binlerce kullanıcının atlamasıyla delicesine popüler olduğu kanıtlandı.



Download Buraya Tıkla



kaplan



















Kaplan, en yeni Blogger şablonumuzdur ve bugüne kadar yayınladığımız en iyi şablondur. Mobil dostu, hızlı, özelleştirilebilir ve tamamen ücretsizdir. Moda, otomotiv, seyahat, dedikodu, viral haber, eğitim, finans, spor gibi pek çok haber veya dergi stili web sitesi için kullanılabilir.


Download Buraya Tıkla


kitsune












En güzel Blogger şablonlarından biri haber, blog, dedikodu, moda ve viral stil siteleri için çok uygundur. AdSense veya herhangi bir banner veya bağlamsal reklamlar için kullanılabilen çeşitli reklamcılık sporları sayesinde para kazanmak kolaydır. Bu temanın yüklenmesi ve özelleştirilmesi kolaydır.

Download Buraya Tıkla


plasm

















Plasm, seyahat, teknoloji, moda, eğitim, yemek veya başka türlü haber sitesi ve bloglar için çok uygun, yaratıcı ve güzel bir dergi stili blog yazıcısı şablondur. Bu şablon, krediniz orijinal yazar olduğu sürece herhangi bir kısıtlama olmaksızın tamamen ücretsizdir. URL'sini sitenin altbilgisinde bırakın ve premium işlevsellikli ücretsiz bir şablonun keyfini çıkarın.
Download Buraya Tıkla


Ember































Ember, bloglar için de kullanılabilen temiz bir seyahat ve yaşam tarzı dergi temasıdır. Colorlib tarafından tasarlanmış ve kodlanmış olup, genel olarak Blogger temaları veya herhangi bir web sitesi şablonu söz konusu olduğunda mümkün olan en iyi kaliteyi bekleyebilirsiniz.
Download Buraya Tıkla


Futuremag
















Web sitenizi tamamen bir sonraki seviyeye taşıyacak olan en iyi ücretsiz blog yazarı şablonu. Reklam alanları, birkaç özel widget'ları, resim kaydırıcıyı ve birinci sınıf bir görünümü olan basit bir dergi stili temasıdır. Bu ayrıca, mevcut çeşitli premium şablonlara baktığınızda bile gördüğümüz daha etkileyici Blogger şablonu.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski